Sanitair

Als u besluit om een sanitaire voorziening (badkamer, toilet, e.d.) te renoveren of te vernieuwen, weet u doorgaans niet wat de mogelijkheden zijn en merkt dat het best wel lastig is om dit praktisch en mooi in te richten.

Wij kunnen u helpen bij het praktisch inrichten van uw nieuwe badkamer, toilet of keuken. Ook is het mogelijk om in overleg met u een afspraak te maken bij een grote showroom, waar diverse badkamers zijn te bekijken. Hier kunt u op uw gemak de allernieuwste producten en designs bekijken op het gebied van sanitair en tegels in allerlei stijlen en prijsgroepen en een compleet aanbod van apparatuur op het gebied van verwarming en warmwater. Kortom: de complete badkamer.

Wij kunnen de complete installatie van uw sanitaire voorzieningen verzorgen, omdat wij samenwerken met diverse onderaannemers.

Tevens beschikken wij over een mobiele douche cabine,  zodat u tijdens uw badkamerverbouwing hiervan gebruik kunt maken.

Baden en douchen krijgen een steeds belangrijkere rol in onze woonomgeving. Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Er is een geweldige keus, haast teveel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxueus. Hierbij kunt u denken aan een simpel toiletfonteintje tot een luxe badkamer, inclusief bubbelbad en/of stoomcabine.

Enkele merken waar wij mee werken zijn:

De Greef Installaties