Centrale verwarming

Ook voor het plaatsen en onderhouden van uw CV-installatie kunt u bij ons terecht.

CV ketels:

Een ieder heeft zijn eigen wensen en wij komen dan ook graag bij u langs om te kijken welke ketel het beste bij u past. Wij kunnen heel snel een nieuwe CV-ketel leveren en dus hoeft u nooit lang in de kou te zitten.

Wij leveren en monteren CV ketels van de volgende merken:

Nefit

Remeha

Intergas

Onderhoud:

Van bovengenoemde merken voeren wij ook het onderhoud uit. Ons advies is om de CV ketel jaarlijks te laten onderhouden. Dan blijft het rendement optimaal en worden storingen zo veel mogelijk beperkt.

Radiatoren:

Radiatoren zijn vaak een noodzakelijk iets in uw woning. De meeste mensen vinden ze niet sierlijk, maar lastig. Het liefste worden ze dan ook weggestopt, maar u kunt van uw radiatoren ook een sierraad in uw huis maken. Bijvoorbeeld een radiator in de hal, wanneer u hier een design-radiator plaatst krijgt uw entree een totaal nieuwe dimensie.

Met radiatoren is heel veel mogelijk: verschillende maten, maar ook diverse kleuren. Een radiator hoeft niet alleen wit te zijn. Wat dacht u van antraciet, zwart of gewaagd rood? Vraag ons om advies.

Vloerverwarming:

Vloerverwarming als warmtebron wint steeds meer terrein. Niet voor niets, want het is een comfortabele vorm van verwarmen die steeds meer mensen aanspreekt. Als u eenmaal het comfortabele gevoel van vloerverwarming hebt ervaren, wilt u niets anders meer!
Vloerverwarming biedt een stuk behaaglijkheid en comfort. Het optimaliseert de woon- en leefruimte(s).

Beperkt u de vloerverwarming tot “bijverwarming” (in het geval er nog een andere warmte bron in de ruimte aanwezig is en wordt alleen toegepast om de “kou van de vloer te halen”) in plaats van “hoofdverwarming” (er zijn geen andere warmtebronnen, zoals radiatoren in de ruimte aanwezig en kan de gehele ruimte voldoende warm stoken), dan kunt u later niet nog “even” wat extra capaciteit in de vloer laten leggen. Van “hoofdverwarming” kunt u o.i. altijd “bijverwarming” maken (gewoon de temperatuur lager zetten…), maar omgekeerd nooit.

De temperatuur van uw voeten bepaalt of zich behaaglijk voelt: koude voeten worden als zeer onprettig ervaren. Hebt u warme voeten en is de temperatuur op hoofdhoogte wat koeler, dan voelt u zich prettig. Omdat de door vloerverwarming opgewekte warmte van beneden komt, wordt dit als zeer comfortabel ervaren.